Advertising

Wednesday, September 3, 2008

Rokok oh Rokok!


Harga minyak mungkin turun lagi, harga rokok akan meningkat dari tahun ketahun.

Erm. Cukup simbolik bagi penagih tegar rokok.

Mungkinkah ini saranan untuk berhenti.

Mesti la..

Erm. Tiada lagi azam nk berhenti.

Bilalah ye. Erm. InsyaAllah.

*Terasa plak ngan gambar diatas. Aduh.. Pedih.

Salam
skullsplitter

13 comments:

zara said...

Sudahku katakan sedari dulu lagi.. tapi tak mengapa.. itu hak individu.. kan! :)

la la la la...

crazie_manic said...

Skull : Udah2 laa merokok tue...Membahayakan Kesihatan...Amaran Kerajaan Malaysia...

Tgk konsert Gempak Kat Ria Tak Arie tue?

Best kan....heheh

Skullsplitter said...

zara : Eceh. Isk. Tula zara. I think, i should stop smoking. But I can't. Huhu~ So how?

skullsplitter

Skullsplitter said...

Syahira : Yup! mmemang merbahaya. Huhu~ Tapi yg bahaya tu yg bes! Baru thrill!

Tengok! Aah bes! Tp.. Cam biase.. Silapnya pada dancer yang sehat walaafiat tuh & Camera work. Agak suram aa. Audio audience tu patut kuat lagi. Reaction audiences tk dengar sgt. Kene letak a few mic kat audiences area. Baru ngam! Juz my 2cents. =)

skullsplitter

zara said...

senang je... puasakan diri dari merokok ketika bukan bulan ramadhan. kalau bulan posa di waktu siangnya boleh pulak tak merokok..nape tak praktikkan sehingga ke malam pula? Bila dah biasa...kan ke jadi habit. tapi pokok pangkalnya pada hati. nak ke tak nak. tu je. ramai kata tak nak. diri je cakap nak. DIA pun kata tak bleh. tapi diri tetap kata nak. isk. mana satu ekkk?
*anda je ada jawapan tu*

love-n-hate said...

sudah² le tu yer... :) winkwink

Bob said...

do u smoke.. do u eat rice..

can u stop smoke and stop eating rice?

same reasonable always to argue...

crazie_manic said...

Skull : Yup..Audio wise memang Kureng..agree with you need to add mire mic..but what can we do production did not support us..heheh..if production people yang record that day..it will be better i thing..huhuhu

Skullsplitter said...

zara: Hehe.. Yup! Betul tuh Cik Zara. Pokok pangkalnya hati ini. Tapi saya blum sedia utk berenti. Cemana ek? Isk.. =)

Skullsplitter said...

Nurin: Erk.. Ok. I'll try to stop. Erm.. =) *winkwink* back! Huhu~

Skullsplitter said...

bob: Yay! Agree with u bob!

syahira: Erk. We don't support you? Iskisk. Sedey nyer. Our production actually want to support you with the high quality of recording, but siapa la kamikan.. budget ciput.. lain la your department.. International la katakan. Huhu~

skullsplitter

love-n-hate said...

bob n skull ni nak kena babap!! Mane leh samakan makan nasi ngan rokok!

Skullsplitter said...

Nurin: Huhu~ Babap? Erm.. Manje-manje boleh aa. Jgn ganas sgt. Hehe. Nasi = Rokok. Bulan pose ni, katekan tk sempat beli juadah, nasi etc.. Saya berbuke dengan segelas air dan sebatang rokok. Kenyang! Tidakkah nasi = rokok. Huahuahuah..

skullsplitter