Advertising

Monday, July 28, 2008

Pilihanraya Kecil

DSAI akan bertanding? Dimana? Tah.. aku pun tk tau..

Announcement dlm masa 2 minggu lagi.. Main teka-teki lagi.

Alasan, kes terbaru direka untuk membantutkan usahanya bertanding. Ye ke?

Mengapa perlu takut tsunami, kalau sanggup berumah ditepi pantai. Ermm..

Silakan DS.. Ramai yang menanti jelmaan DS dalam kancah politik ini. Sbb mereka tk gentar.

DS je yang gentar ni. Mengapa? Ermm..


Salam
skullsplitter

3 comments:

love-n-hate said...

wahhh!!! beraninya... :)

kalau yer... baguslah... kalau takde... pun lagi bagus...

enuff said!!

zamspotte said...

mari2.... kita riuhkan lagi dewan parlimen.... haha...

Skullsplitter said...

love-n-hate : Dah berbulan-bulan die main teka-teki nak bertanding. Dah berkali-kali kite dengar tentang lagi 2 minggu nk buat announcemen, tak juga buat. Ape kehe ni yob? Huhu~

zam : Aku pun rase cam tu. Anwar ni die terlalu yakin yang dia paling hebat berbicara. Tp hakikatnys, dia akn tumbang di Parlimen nanti. Trust me!